MI részletesen elmondjuk, hogy miben tudunk segíteni, ÖNben pedig lassan körvonalazódik, hogy ilyen segítségre van szüksége és a kettő valahol középen össze fog érni, mindannyiunk örömére.

Cégünk kipróbált szakemberekkel dolgozik együtt, akik a saját területükön kiemelkedő eredményeket tudhatnak maguk mögött, akár az online marketingről, akár a keresőoptimalizálásról vagy a rendszergazdai szolgáltatásokról van szó. Az elsődleges célunk persze, hogy a partnereink elégedettek legyenek, az ő eredményeik válnak a mi eredményeinkké.

I. Rendszergazdai szolgáltatások

Ez a szolgáltatáscsomag igen szerteágazó, az informatikai rendszerekhez kapcsolódóan több olyan területet is lefed, amelyek a legtöbb esetben már meghaladják egy cég saját lehetőségeit. A hatékonyság és a teljeskörű ellátottság érdekében a legjobb döntés, ha ezeket a szolgáltatásokat kiszervezik és a feladatok elvégzésével megbíznak egy – a rendszergazdai szolgáltatások elvégzésére szakosodott – céget.

A rendszergazdai szolgáltatások körébe tartozó feladatok, amelyeket cégünk meg tud oldani Önnek:

– segítségnyújtás minden informatikához kapcsolódó területen, akár 0-24 ügyfélszolgálattal,

– teljes körű adatbiztonság biztosítása, a céges adatbázisok védelmével és jogosultságkezeléssel,

– az IT költések folyamatos kontrollja és a tervezés segítése,

– szükséges szoftverek és azok elérésének folyamatos biztosítása,

– vírusvédelmi rendszerek felügyelete,

– folyamatos rendszerfelügyelet, riasztások kezelése, riportkészítés,

– céges weboldalak és domainek kezelése, szükség esetén webtárhely szolgáltatással.

Rendszergazda szolgáltatás

II. Szerverüzemeltetés

A szerverekről és a szerver hostingról már írtunk korábban egy átfogó cikket, amiben részletesen elmagyarázzuk a fogalmakat, ajánljuk elolvasásra!

A szerver alapvetően egy olyan technikai megoldás, amely erőforrásokat szolgáltat. A haladó szerver verziók lehetővé teszik, hogy kezelhetőek legyenek a szerver felhasználók és a jelszavaik, valamint, hogy megtiltsák vagy engedélyezzék a hozzáférést a megosztott eszközökhöz. Emellett azt is biztosítják, hogy az adatokhoz, információkhoz távolról is hozzá lehessen férni, ezzel segítve a távmunka megvalósulását.

A szerverüzemeltetés legtöbbször nem önmagában álló feladat, szorosan kapcsolódik a vállalati erőforrások tervezéséhez (ERP rendszer működtetése), a számlázáshoz és más pénzügyi műveletek elvégzéséhez (számlázórendszer működtetése), a felhasználók központilag történő kezeléséhez és a különböző feladatokra felállított szerverek (e-mail szerver, fájlszerver) munkájának összehangolásához. IT üzemeltetés

III. Levelezés és csoportmunka lehetőségek

A felhő alapú rendszerek elterjedésének köszönhető, hogy a távmunka létrejöhetett és szélesebb körben elterjeszthetővé vált, hiszen azelőtt csak néhány különleges munkakörben lehetett így dolgozni. Mivel a munka elvégzéséhez szükség van a céges fájlokra, táblázatokra, valamint egyéb dokumentumokra, egy ilyen rendszert is felügyelni kell. A jogosultságkezelés, a vállalati adatok biztonsága és a közös munka folyamatos biztosítása mind olyan feladatok, amiknek az elvégzése odafigyelést igényel. Céges levelezés

IV. Weboldal készítés, üzemeltetés és online marketing tevékenység

Ehhez a tárgykörhöz kapcsolódik még, illetve tulajdonképpen az online marketing szerves részét kell képezze a keresőoptimalizálás (SEO), egy hírlevél küldő rendszer kiépítése és folyamatos üzemeltetése, a közösségi médiában való megjelenés, kommunikáció, illetve az ottani és más felületeken megjelenő fizetett online hirdetések kezelése. Weboldal karbantartás

V. IT Biztonság és mentések biztosítása

Napjainkban gyakran hallhatunk arról, hogy valamely rendszerekből mennyi adat (legyen az akár személyi vagy pénzügyi természetű) került illetéktelen kezekbe. Úgy tűnik, hogy bármilyen óvatosnak is gondolják magukat a cégek, az adatszivárgásokról szóló hírek szinte mindennaposak. Csak nagyon körültekintő hozzáállással és a rendszer gyenge pontjainak kizárásával lehetséges megakadályozni az adatok kijutását a rendszerből, ebben szeretnénk segíteni ügyfeleinknek.

Ebbe a tevékenységbe beletartozik a dokumentumok védelme, a hozzáférések szabályozása, a biztonsági mentések elkészítése és folyamatos felügyelete, valamint az eszközök biztonságának általános fenntartása. IT biztonság

VI. IT Tanácsadás

A vállalati informatikai rendszereknek és eszközöknek egyre fontosabb és jelentőségében komolyabb szerepe van, ami kihat a teljes szervezet működésére, illetve egy átgondoltan felépített rendszer segíti az üzleti stratégia megvalósítását is. Kizárólag a tervezett, tudatosan alkalmazott és időszakonként felülvizsgált informatikai stratégia biztosíthatja, hogy hasznosítani tudjuk az informatikai rendszerekben rejlő összes lehetőséget. Az informatikai rendszerek stratégiai szintű kezelése a vállalatok sikerének egyik kulcsfontosságú eleme.

A vállalati informatikai stratégia nem csupán az eszközbeszerzések koordinálásából áll, annál sokkal komplexebb folyamatokat jelent. Egy cég rendszerében bizonyos körülmények között legalább annyira erős stratégiai egységet képezhet az informatika, mint maga a kereskedelem, a gyártás vagy az emberi erőforrás.

Az informatikai stratégiát úgy kell igazítani a cég üzleti stratégiájához, hogy az hatékonyan támogassa az üzleti folyamatokat és egyúttal javuljon az informatikai befektetések megtérülése is. Egy kiélezett gazdasági versenyhelyzetben az informatika szerepe felértékelődik, így a költségek egyszerű csökkentése helyett érdemes arra fókuszálni, hogy miként lehet az informatikai oldal az üzleti terület és célok valódi támogatója. IT tanácsadás

Ha bármelyik témakörben érintett a céged és úgy érzed, hogy tudnánk segíteni a megoldásban, akkor keress minket bizalommal!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

IWS
KKV IT SPECIALISTA.