HOME OFFICE – MUNKA TÁVOLRÓL.

Hozza ki a maximumot, könnyítse és gyorsítsa a személyes találkozót nélkülöző munkavégzést!

Szolgáltatásunk elsősorban a hazai kis-és közepvállalkozások számárára nyújt megoldást a távoli munkavégzés esetére. Amennyiben szeretnéd te is minél hamarabb kihasználni a távmunka csomagunk által nyújtott előnyöket és lehetőségét, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Az IWS csapata most gyorsan, kedvezményes áron, azonnal segít a rendszer kiépítésében.

Kérdésed van? Írj nekünk vagy kérj visszahívást!

MILYEN ELŐNYEI VANNAK A TÁVMUNKA CSOMAGNAK?

A szolgáltatás keretében biztosítjuk a szükséges router-t az irodákba, telephelyekre, így Neked nem kell egyéb beszerzéssel beruházásssal foglalkoznod, mert a havidíj már tartalmazza.
A VPN (távoli elérést biztosító) szolgáltatást rendkívül rövid idő alatt be tudjuk vezetni vállalkozásodban, köszönhetően a nagy raktár és erőforráskészletünknek. Akár 1-2 munkanap alatt átállíthatod céged működését, teljes home office működésre.
Az egyszerű és átlátható árazásnak köszönhetően ki tudod számolni, hogy mennyibe fog kerülni a szolgáltatás. Nincs rejtett költség, egyszeri beruházás.
Árak: 1.890 Ft + áfa / felhasználó / hó (12 havi hűséggel), 2.890 Ft + áfa / felhasználó / hó (hűség nélkül)
A szolgáltatáshoz olyan Mikrotik márkájú eszközöket biztosítunk, melyekben megtalálható a VPN szolgáltatások titkosításáért felelős chip, ami biztosítja a biztonságos és gyors adatkapcsolatot.
Az eszközöket a szolgáltatás idejére biztosítjuk és folyamatosan felügyeljük, probléma esetén azonnal a helyszínen cseréljük.
A VPN szolgáltatásssal egy titkosított kapcsolaton (IPsec) érhetik el a munkatársak az irodai hálózatot és az ott található szervereket, eszközöket. A kapcsolatot nem tudják lehallgatni és akár egy publikus Wifi hálózatról is nagy biztonsággal dolgozhatunk, bankolhatunk. Az IPsec titkosítást  jelenlegi ismereteink alapján annyi idő alatt nem lehet feltörni, mire azt nem venné észre monitoring rendszerünk.
A szolgáltatást folyamatosan monitorozzuk és hiba esetén azonnal beavatkozunk, hogy a munkavégzés folyamatos legyen. Hardveres meghibásodás esetén új hálózati eszközt biztosítunk, akár néhány órán belül.

MIT TARTALMAZ, MENNYIBE KERÜL A TÁVMUNKA CSOMAG?

TÁVMUNKA
CSOMAG

1.890 Ft / felhasználó / hó

Az ár az ÁFA-t nem tartalmazza.

REREFENCIÁINKBÓL.

KAPCSOLAT.

Adatkezelési tájékoztató: http://instantws.hu/adatkezelesi.pdf

IWS
KKV IT SPECIALISTA.