RENDSZERGAZDAI SZOLGÁLTATÁSOK.

Hozza ki a maximumot!

Ahhoz, hogy vállalkozása ideje ne az informatikai eszközök üzemeltetésével menjen el, segítséget nyújtunk szakképzett, folyamatos elérhetőséget biztosító üzemeltetői gárdával.

Felhasználók segítése

Bármliyen informatikai eszközt is használjon munkája során, kollégáink örömmel állnak rendelkezésére, hogy megtalálják az Ön számára a legmegfelelőbb eszközöket és megoldásokat.

Számítógépek és hálózat üzemeltetése

Az IWS-nél tudjuk, hogy a felhasználók valójában akkor elégedettek, ha az összes informatikai háttérszolgáltatás problémamentesen működik és nekik minél kevesebbet kell látniuk belőle. Cégünk vállalja Linux, Windows szerverek és hálózati eszközök szakszerű üzemeltetését.

IT üzemeltetés

SZERVEREK ÜZEMELTETÉSE.

szerver üzemeltetés

Szerverek üzemeltetése

A vállalkozás működésehez szükséges IT szerverek teljes körű felügyeletével és üzemeltetésével biztosítjuk a zavartalan munkavégzést.

Szerverek monitorozása

Folyamatosan 0-24 órában rendszereink monitorozzák a szervereket, és a legkisebb probléma esetén, még a műszaki leállás előtt csapatunk hozzálát a hiba elhárításához.

Konzultáció és korszerűsítés

A rendszerfelügyelet során a vállalkozása igényeihez mérten javaslatot teszünk a legmegfelelőbb eszközök használatára. Segítséget nyújtunk mind felhő alapú rendszerekbe való migrálás, mind meglévő szerverek üzemeltetésének átvétele kapcsán.

CÉGES LEVELEZÉS ÉS CSOPORTMUNKA.

Levelezés

Bárhonnan és bármikor elérhető levelezést és csoportmunka megoldásokat kínálunk. A cég arculatának megfelelő e-mail címeket állítunk be, például: fekete.tibor@cegnev.hu
Megbízható szervereinkkel 99,9 százalékos rendelkezésre állást garantálunk az üzleti e-mail szolgáltatáshoz. A céges levelezést spamvédelemmel és automatikus mentéssel tartjuk biztonságban.

Csoportmunka

A munkát, a valós idejű közös dokumentumszerkesztéssel, megosztott naptárakkal és csoportos videó-hanghívásokkal támogatjuk.

Oktatás

A eszközök bevezetése magában foglalja a munkatársak képzését, oktatását, a programok használata és alapszintű adminisztrációja kapcsán.

céges levelezés

WEBOLDAL ÉS ONLINE MARKETING.

weboldal karbantartás

Webodalak és online rendszerek

Elkészítjük és üzemeltetjük a céges weboldalakat, biztosítjuk a hozzájuk szükséges stabil és gyors szerverkörnyezetet. Professzinális hírlevél küldő szolgáltatásunkkal segítünk elérni ügyfeleit.
Ezen felül elvégezzük a honlapok rendszeres biztonsági és funkcionális frissítését is.

Online marketing

Segítünk a megfelelő online jelenlét kialakításában és menedzselésében. Szaktudásunkkal feltérképezzük célcsoportját és a tanácsadástól egészen a stratégiai kivitelezésig segítünk megvalósítani online marketingstratégiáját. A keresőoptimalizálás segítségével növeljük a weboldalra érkező látogatók számát és minőségét. Google AdWords, Facebook és Youtube: költséghatékony, kiválóan kontrollálható marketingeszközök. A kampányok során a különböző felületeken megjelenő hirdetéseket alkalmazunk a kívánt célok elérésének érdekében.

MENTÉS ÉS BIZTONSÁG.

Első a biztonság.

Mind felhő alapú, mind helyi rendszerek mentése kiemelten fontos a vállalkozása zavartalan működéséhez. Kialakítjuk a mentési stratégiát és monitorozzuk annak hatékonyságát.

Céges dokumentumainak védelme

Fejlett jogosultságkezeléssel, vírus-és kémprogram védelemmel akadályozzuk meg a külső támadásokat. Amennyiben illetéktelenek kezébe kerülne valamely munkaeszköze (okostelefon, tablet, notebook), a fejlett biztonsági megoldásoknak köszönhetően  – pl.: 2 faktoros autentikáció, távoli eszköz menedzsment- nem kell attól tartania, hogy a céges adatai kikerülnek.

IT biztonság