RENDSZERGAZDAI SZOLGÁLTATÁSOK.

Hozza ki a maximumot!

Ahhoz, hogy vállalkozása ideje ne az informatikai eszközök üzemeltetésével menjen el, segítséget nyújtunk szakképzett, folyamatos elérhetőséget biztosító üzemeltetői gárdával.

Felhasználók segítése

Bármliyen informatikai eszközt is használjon munkája során, kollégáink örömmel állnak rendelkezésére, hogy megtalálják az Ön számára a legmegfelelőbb eszközöket és megoldásokat.

Számítógépek és hálózat üzemeltetése

Az IWS-nél tudjuk, hogy a felhasználók valójában akkor elégedettek, ha az összes informatikai háttérszolgáltatás problémamentesen működik és nekik minél kevesebbet kell látniuk belőle. Cégünk vállalja Linux, Windows szerverek és hálózati eszközök szakszerű üzemeltetését.

SZERVEREK ÜZEMELTETÉSE.

Szerverek üzemeltetése

A vállalkozás működésehez szükséges IT szerverek teljes körű felügyeletével és üzemeltetésével biztosítjuk a zavartalan munkavégzést.

Szerverek monitorozása

Folyamatosan 0-24 órában rendszereink monitorozzák a szervereket, és a legkisebb probléma esetén, még a műszaki leállás előtt csapatunk hozzálát a hiba elhárításához.

Konzultáció és korszerűsítés

A rendszerfelügyelet során a vállalkozása igényeihez mérten javaslatot teszünk a legmegfelelőbb eszközök használatára. Segítséget nyújtunk mind felhő alapú rendszerekbe való migrálás, mind meglévő szerverek üzemeltetésének átvétele kapcsán.

LEVELEZÉS és CSOPORTMUNKA.

Levelezés

Bárhonnan és bármikor elérhető levelezést és csoportmunka megoldásokat kínálunk. A cég arculatának megfelelő e-mail címeket állítunk be, például: fekete.tibor@cegnev.hu
Megbízható szervereinkkel 99,9 százalékos rendelkezésre állást garantálunk az üzleti e-mail szolgáltatáshoz. A céges levelezést spamvédelemmel és automatikus mentéssel tartjuk biztonságban.

Csoportmunka

A munkát, a valós idejű közös dokumentumszerkesztéssel, megosztott naptárakkal és csoportos videó-hanghívásokkal támogatjuk.

Oktatás

A eszközök bevezetése magában foglalja a munkatársak képzését, oktatását, a programok használata és alapszintű adminisztrációja kapcsán.

WEBOLDAL és ONLINE MARKETING.

Webodalak és online rendszerek

Elkészítjük és üzemeltetjük a céges weboldalakat, biztosítjuk a hozzájuk szükséges stabil és gyors szerverkörnyezetet. Professzinális hírlevél küldő szolgáltatásunkkal segítünk elérni ügyfeleit.
Ezen felül elvégezzük a honlapok rendszeres biztonsági és funkcionális frissítését is.

Online marketing

Segítünk a megfelelő online jelenlét kialakításában és menedzselésében. Szaktudásunkkal feltérképezzük célcsoportját és a tanácsadástól egészen a stratégiai kivitelezésig segítünk megvalósítani online marketingstratégiáját. A keresőoptimalizálás segítségével növeljük a weboldalra érkező látogatók számát és minőségét. Google AdWords, Facebook és Youtube: költséghatékony, kiválóan kontrollálható marketingeszközök. A kampányok során a különböző felületeken megjelenő hirdetéseket alkalmazunk a kívánt célok elérésének érdekében.

MENTÉS ÉS BIZTONSÁG.

Első a biztonság.

Mind felhő alapú, mind helyi rendszerek mentése kiemelten fontos a vállalkozása zavartalan működéséhez. Kialakítjuk a mentési stratégiát és monitorozzuk annak hatékonyságát.

Céges dokumentumainak védelme

Fejlett jogosultságkezeléssel, vírus-és kémprogram védelemmel akadályozzuk meg a külső támadásokat. Amennyiben illetéktelenek kezébe kerülne valamely munkaeszköze (okostelefon, tablet, notebook), a fejlett biztonsági megoldásoknak köszönhetően  – pl.: 2 faktoros autentikáció, távoli eszköz menedzsment- nem kell attól tartania, hogy a céges adatai kikerülnek.

IT TANÁCSADÁS.

Nem kell utána járnia

Manapság mindenkinek kicsit informatikusnak kell lennie ahhoz, hogy kihasználhassa a technológia adta lehetőségeket. Mi, az IWS-nél hiszünk abban, hogy cégünk képes újat mutatni és megkönnyíteni a mindennapi munkavégzést, így összességében pénzt tudunk spórolni cégének. Segítséget nyújtunk mind új informatikai rendszerek kialakításában, mind meglévő rendszerek átépítésében. Egy ilyen projekt során nagyon fontos a szoros együttműködés, hogy képesek legyünk meghatározni az üzleti célokat.

Ingyenes felméréssel segítünk

A jelenleg használt rendszerek és folyamatok felmérése ingyenes, szerződéskötésig semmilyen kiadás nem terheli vállalkozását. IT tanácsadási folyamatunk része a munkafolyamatok optimalizálása és a vállalat igényhez igazított megoldások szállítása. Segítségünkkel a teljes IT üzemeltetés kiszervezhető, de akár részfeladatok ellátását is vállaljuk.

„Mi is a jövőt képviseljük, ezért az IT rendszerünk színvonalát is, ehhez akartuk igazítani.”

„Azért választottuk az IWS rendszer üzemeltetési szolgáltatásait, mert cégünkre szabott megoldást kínáltak. Maximálisan figyelembe vették az igényeinket és azt is kaptuk, amiben megegyeztünk. Maximálisan elégedettek vagyunk az ügyfél-központú hozzáállásukkal és szakmaiságukkal. Bátran ajánljuk mindenkinek!!”

Varga Péter, Pharmax Kft.

„A közös a csoportmunka nagyban növelte a cégem hatékonyságát, nem bántam meg az átállást.”

Száler Gábor, YesBTL Hungary Kft.

FELHŐ
A MI SZAKTERÜLETÜNK.