Szerver üzemeltetés (szerver karbantartás).

Az évtizedek óta megszokott irodai szerverek továbbra is a legjobb megoldást jelentik azok számára, akik a céges munkafolyamatokat házon belül szeretnék tudni, mert ezt gondolják a legbiztosabbnak és egyben a legbiztonságosabbnak.

További előny lehet, hogy a szerver üzemeltetés minden szempontból a cég egyedi igényei szerint alakítható. Pontosan el lehet rendezni, hogy munkatársak milyen munkafolyamatokban vehetnek részt és milyen adatokhoz lehet hozzáférésük, a cég szervere pedig tökéletesen beállítható azokra a számítási- és hálózatkezelési feladatokra, amelyekre egyedi módon szükségük van.

A szerver üzemeltetéssel szorosan összekapcsolódó feladatok, amelyeket meg tudunk oldani a te céged esetében is:

  • A vállalkozás működéséhez szükséges IT szerverek teljes körű felügyeletével és üzemeltetésével biztosítjuk a zavartalan munkavégzést.
  • Rendszereink folyamatosan (0-24 óráig) monitorozzák a szervereket, és a legkisebb probléma esetén (még a műszaki leállás előtt) kollégáink hozzálátnak a hiba elhárításához.
  • Konzultáció és korszerűsítés: A szerver üzemeltetés és rendszerfelügyelet során sok tapasztalatot szerzünk és ezek alapján a vállalkozásod igényeihez mérten javaslatot teszünk a legmegfelelőbb eszközök használatára.
  • Segítséget nyújtunk mind felhő alapú rendszerekbe való migrálás, mind meglévő szerverek üzemeltetésének átvétele kapcsán.

Szerver karbantartás

Ez a fontos munka lehet az üzleti folyamatok zavartalan működésének kulcsa. Az informatikai infrastruktúra naprakész állapota létfontosságúvá vált az elmúlt időkben a vállalkozások számára. Ezért is fontos, hogy minden szerver üzemeltetéssel  (szerver karbantartással) kapcsolódó tevékenységet zökkenőmentesen ki tudjon szolgálni az informatikai rendszer.

Alapvető jelentőségű, hogy a szerverek optimálisan működjenek a nap 24 órájában. Ezek a rendszerek azonban, mint bármely más technológiai eszköz, idővel meghibásodhatnak és ezt elkerülendő szükségessé válik a rendszeres karbantartásuk.

A rendszeres szerver karbantartással hozzájárulunk a következőkhöz:

  • A teljesítmény optimalizálása: A szerverek idővel teljesítményvesztést szenvedhetnek. A rendszeres karbantartás segíti, hogy mindig a lehető maximális erőforrással tudja kiszolgálni az ügyintézőket, felhasználókat.
  • A megbízhatóság növelése: Egy komolyabb szerverhiba vagy egy esetlegesen bekövetkező összeomlás súlyos hatással lehet az üzleti tevékenységekre. A karbantartás csökkenti a hibákat és meghibásodások esélyét, növelve ezzel a rendelkezésre állás idejét és minőségét.
  • A biztonság megőrzése: A szerverek védelme a napjainkra igencsak elszaporodott kibertámadások ellen kiemelten fontos. A frissítések telepítésével, a biztonsági rések bezárásával és a rendszeres ellenőrzésekkel a szerverek kevésbé lesznek sebezhetők a fenyegetésekkel szemben.
Szerver üzemeltetés
Szerver üzemeltetés

„Mi is a jövőt képviseljük, ezért az IT rendszerünk színvonalát is, ehhez akartuk igazítani.”

„Azért választottuk az IWS rendszer üzemeltetési szolgáltatásait, mert cégünkre szabott megoldást kínáltak. Maximálisan figyelembe vették az igényeinket és azt is kaptuk, amiben megegyeztünk. Maximálisan elégedettek vagyunk az ügyfél-központú hozzáállásukkal és szakmaiságukkal. Bátran ajánljuk mindenkinek!!”

Varga Péter, Pharmax Kft.

„A közös a csoportmunka nagyban növelte a cégem hatékonyságát, nem bántam meg az átállást.”

Száler Gábor, YesBTL Hungary Kft.

Szerver üzemeltetés (szerver karbantartás):
A MI SZAKTERÜLETÜNK.