IT üzemeltetés (rendszergazda szolgáltatás és rendszerüzemeltetés).

A rendszergazda szolgáltatásunk keretében a cégek informatikai rendszereinek zavartalan működéséért felelünk: ez az IT üzemeltetés. Ez egy fontos és felelősségteljes szerepkör, mert ha hiba jelentkezik az IT üzemeltetés infrastruktúra működésébe, az jelentős fennakadásokat okozhat a rendszerben, akár meg is béníthatja egy cég működését, ami komoly bevételkiesést vonhat maga után.

A felelősség tehát nagy, miközben a feladatok száma, mértéke és fajtái általában meghaladják egyetlen rendszergazda kapacitását. A jó hír az, hogy az IT rendszerek üzemeltetésének kiszervezésével kiküszöbölhetők az ilyen jellegű működésből eredő hibák.

Rendszergazda szolgáltatás

Ez a szolgáltatás csomagunk szerteágazó, az informatikai rendszerekhez kapcsolódóan több olyan területet is lefed, amelyek a legtöbb esetben már meghaladják egy cég saját lehetőségeit. A hatékonyság és a teljeskörű ellátottság érdekében a legjobb döntés, ha ezeket a szolgáltatásokat kiszervezed és a feladatok elvégzésével megbízol egy – a rendszergazdai szolgáltatások elvégzésére szakosodott – céget, azaz az IWS-t.

A rendszergazdai szolgáltatások körébe tartozó feladatok, amelyeket meg tudunk oldani Neked:

  • segítségnyújtás minden IT üzemeltetéssel kapcsolódó területen, akár 0-24 ügyfélszolgálattal,
  • teljes körű adatbiztonság biztosítása, a céges adatbázisok védelmével és jogosultságkezeléssel,
  • az IT költések folyamatos kontrollja és a tervezés segítése,
  • szükséges szoftverek és azok elérésének folyamatos biztosítása,
  • vírusvédelmi rendszerek felügyelete,
  • folyamatos rendszerfelügyelet, riasztások kezelése, riportkészítés,
  • céges weboldalak és domainek kezelése, szükség esetén webtárhely szolgáltatással.

 

Rendszerüzemeltetés

Az IT üzemeltetés sokféle napi feladatot jelent. Ha ügyfelünk vagy, akkor az IWS hozzáértő szakembereitől folyamatosan segítséget kérhetsz bármely – a számítógépes munka során tapasztalt – probléma esetén. Számíthatsz ránk, mert a technikai hibáktól kezdve a vírusfertőzések elleni védekezésen át a hardveres és szoftveres környezet fejlesztéséig minden témakörben otthonosan mozgunk.

Rendszergazda kollégáink mentéseket kezelnek, spameket szűrnek, erőforrást optimalizálnak, frissítenek, hibákat hárítanak el, technikai támogatást nyújtanak és gondoskodnak arról, hogy az üzletmenet folyamatosan működhessen a Te cégednél is.

weboldal karbantartás
IT üzemeltetés, rendszergazda szolgáltatás

„Mi is a jövőt képviseljük, ezért az IT rendszerünk színvonalát is, ehhez akartuk igazítani.”

„Azért választottuk az IWS rendszer üzemeltetési szolgáltatásait, mert cégünkre szabott megoldást kínáltak. Maximálisan figyelembe vették az igényeinket és azt is kaptuk, amiben megegyeztünk. Maximálisan elégedettek vagyunk az ügyfél-központú hozzáállásukkal és szakmaiságukkal. Bátran ajánljuk mindenkinek!!”

Varga Péter, Pharmax Kft.

„A közös a csoportmunka nagyban növelte a cégem hatékonyságát, nem bántam meg az átállást.”

Száler Gábor, YesBTL Hungary Kft.

IT üzemeltetés (rendszergazda szolgáltatás és rendszerüzemeltetés):
A MI SZAKTERÜLETÜNK.