IT tanácsadás, IT üzemeltetés.

Informatikai (IT) tanácsadás

A vállalati informatikai rendszereknek és eszközöknek egyre fontosabb és jelentőségében komolyabb szerepe van, ami kihat a teljes szervezet működésére, illetve egy átgondoltan felépített rendszer segíti az üzleti stratégia megvalósítását is.

Kizárólag a tervezett, tudatosan alkalmazott és időszakonként felülvizsgált informatikai stratégia biztosíthatja, hogy hasznosítani tudjuk az informatikai rendszerekben rejlő összes lehetőséget. Az informatikai rendszerek stratégiai szintű kezelése a vállalatok sikerének egyik kulcsfontosságú eleme.

A vállalati informatikai stratégia nem csupán az eszközbeszerzések koordinálásából áll, annál sokkal komplexebb folyamatokat jelent. Egy cég rendszerében bizonyos körülmények között legalább annyira erős stratégiai egységet képezhet az informatika, mint maga a kereskedelem, a gyártás vagy az emberi erőforrás.

Az informatikai stratégiát úgy kell igazítani a cég üzleti stratégiájához, hogy az hatékonyan támogassa az üzleti folyamatokat és egyúttal javuljon az informatikai befektetések megtérülése is.

Egy kiélezett gazdasági versenyhelyzetben az informatika szerepe felértékelődik, így a költségek egyszerű csökkentése helyett érdemes arra fókuszálni, hogy miként lehet az informatikai oldal az üzleti terület és célok valódi támogatója.

Mi, az IWS-nél hiszünk abban, hogy cégünk képes újat mutatni és megkönnyíteni a mindennapi munkavégzést, így összességében pénzt tudunk spórolni a Te cégednek is.

 

Segítséget nyújtunk mind az új informatikai rendszerek kialakításában, mind a meglévő rendszerek átépítésében. Egy ilyen projekt során nagyon fontos a szoros együttműködés, hogy képesek legyünk meghatározni az üzleti célokat.

  • A jelenleg használt rendszerek és folyamatok felmérése ingyenes.
  • Szerződéskötésig semmilyen kiadás nem terheli vállalkozásodat.
  • IT tanácsadási folyamatunk része a munkafolyamatok optimalizálása és a vállalat valós igényeihez igazított megoldások szállítása.
  • Segítségünkkel a teljes IT üzemeltetés kiszervezhető, de akár részfeladatok ellátását is vállaljuk.
weboldal karbantartás
IT tanácsadás

„Mi is a jövőt képviseljük, ezért az IT rendszerünk színvonalát is, ehhez akartuk igazítani.”

„Azért választottuk az IWS rendszer üzemeltetési szolgáltatásait, mert cégünkre szabott megoldást kínáltak. Maximálisan figyelembe vették az igényeinket és azt is kaptuk, amiben megegyeztünk. Maximálisan elégedettek vagyunk az ügyfél-központú hozzáállásukkal és szakmaiságukkal. Bátran ajánljuk mindenkinek!!”

Varga Péter, Pharmax Kft.

„A közös a csoportmunka nagyban növelte a cégem hatékonyságát, nem bántam meg az átállást.”

Száler Gábor, YesBTL Hungary Kft.

IT tanácsadás, IT üzemeltetés:
A MI SZAKTERÜLETÜNK.