Weboldal karbantartás és üzemeltetés.

Weboldal üzemeltetés, weboldal karbantartás

A legfontosabb online marketing eszköz napjainkban egy vállalkozás esetében a weboldal, amely nem elég, ha jól megtervezett, webergonómiai szempontok szerint ideálisan kialakított, felhasználóbarát és a keresőoptimalizálás szempontjából is rendben van. Fontos az is, hogy már a domain nevet, a domain végződést, valamint a tárhelyszolgáltatót és a tárhely méretét, tulajdonságait is tudatosan készülve és előzetes tájékozódás után válasszuk ki. Az IWS ezekben a kezdeti lépésekben is szakértő segítséget tud nyújtani, vagyis minden felmerülő témát ami a weboldal karbantartás kapcsán érinthető.

Örök kérdés, hogy milyen is egy jó weboldal, hogy milyen kritériumok alapján dönthető el róla, hogy szakemberek készítették. Azok a weboldalak nevezhetők jónak, amelyek használhatósága, megjelenése és hatékonysága egyaránt kiemelkedő, valamint ezen szempontok egyforma hangsúllyal érvényesültek a kialakítás során. Mi, az IWS-nél ilyen weboldalakat készítünk, karbantartás és üzemeltetés a szakterületünk.

A weboldal használhatósága

Ha a felhasználók nem találják meg az őket érdeklő információkat és funkciókat a weboldalon, akkor hamar elkattintanak máshová. A használhatóság érdekében az alapvető információkat és funkciókat könnyen elérhetővé kell tenni a felhasználók számára, biztosítani kell a logikus navigációt és a tipográfia esetében pedig fontos a jól kivehető és gyorsan olvasható betűtípusok és karakterek alkalmazása.

A weboldal megjelenése

Az első benyomás fontos, ez az, amit soha nem felejthetünk el, mert igenis kell a vonzó külső a weboldalak esetében is. Persze a kérdés nagyon összetett, hiszen az aktuális trendek és technikai lehetőségek is befolyásolják, hogy mit nevezünk megjelenésében is ideális weboldalnak. A képviselt márka és a cég szempontjából is fontos, hogy milyen kép alakul ki ezekről a weboldal kinézete segítségével az emberekben.

Honlap üzemeltetés: a weboldal hatékonysága

A weboldal létrehozásának és üzemeltetésének az a célja, hogy minél több emberhez eljuttassuk az információkat a vállalkozásunkról, annak szolgáltatásairól vagy termékeiről, illetve, hogy a vevői, megrendelői kört bővítsük, a megrendeléseink és eladásaink gyarapodjanak, miközben elégedett vásárlókat kapunk.

Weboldal karbantartás esetében három tényezőt minden esetben össze kell hangolni, hiszen mind azt a célt szolgálják, hogy a felhasználót meggyőzzük. Ehhez önmagában nem elegendő a megfelelő hatékonyság, sem a jó design, sem a kiváló webergonómia, de már abból is gond lehet, ha a hangsúlyok túlzottan eltolódnak egyik vagy másik irányba.

Ha tehát olyan weboldal a cél, amely az előbbiekben felsorolt minden kritériumnak megfelel, fordulj hozzánk bizalommal a weboldal karbantartás kapcsán és ne habozz sokat kérdezni! Így lesz olyan az eredmény, amit büszkén mutogatsz majd mindenkinek.

 • Elkészítjük és üzemeltetjük a céges weboldalakat.
 • Biztosítjuk a hozzájuk szükséges stabil és gyors szerverkörnyezetet.
 • Professzionális hírlevél küldő szolgáltatásunkkal segítünk könnyebben elérni ügyfeleidet.
 • Elvégezzük a honlapok rendszeres biztonsági és funkcionális frissítését is.

A menedzselt WordPress karbantartás szolgáltatásunk:

 • WordPress alapú oldal üzemeltetése: Professzionális csapatunk gondoskodik weboldala üzemeltetéséről, biztosítva a folyamatos rendelkezésre állást és a megfelelő működést.
 • Szakértői támogatás: Szakavatott támogató csapatunk rendelkezésre áll a WordPress-specifikus kérdésekkel és problémákkal kapcsolatos segítségnyújtáshoz.
 • Frissítések telepítése és kezelése: telepítjük és kezeljük a WordPress, a témák és a bővítmények frissítéseit, hogy weboldala mindig naprakész és biztonságos legyen.
 • Teljesítményoptimalizálás: Optimalizáljuk weboldala teljesítményét a szerverkonfiguráció és a beállítások finomhangolásával, biztosítva a gyors betöltési időt és a felhasználói élmény javítását.
 • Hibák javítása: Proaktívan felügyeljük és gyorsan orvosoljuk a weboldalán felmerülő technikai hibákat és problémákat.
 • Biztonságos üzemeltetés biztosítása: Magas szintű biztonsági intézkedéseket alkalmazunk, mint például a weboldalak elleni támadások védelme és az SSL tanúsítványok kezelése.
 • Rendszeres biztonsági mentések: Automatikusan készítünk rendszeres biztonsági mentéseket weboldaláról, így könnyen visszaállíthatja az adatokat egy esetleges adatvesztés esetén (weboldal karbantartás alapvető elemeinek egyike).
 • Szerver és tárhely szolgáltatás: Biztosítjuk a megfelelő szerver- és tárhelykapacitást, amely lehetővé teszi weboldala növekedését és skálázódását.
 • Cloud WordPress szolgáltatásunk, szemben a hagyományos tárhely szolgáltatásokkal valódi cloud infrastruktúrán alapul. Ennek segítségével elkerülhetőek a bosszantó leállások, ami az esetek nagy többségében a fizikai szerverek meghibásodásából adódnak. Amennyiben egy szerver meghibásodik egy másik azonnal átveszi annak szerepét és a tárhely szolgáltatás, levelezés azon zavartalanul üzemel tovább.
 • 10 GB prémium sebességű webtárhely

Menedzselt  WordPress karbantartás szolgáltatásunk díja:

Két csomag érhető el, mindkettő tartalmazza a fentebb említett szolgáltatásokat.
A prémium csomag pluszban az alábbiakkal egészül ki:
 • Licencek biztosítása: Gondoskodunk a szükséges licencekről, beleértve a prémium WordPress témákat és bővítményeket (pl. Divi, Avada, Elementor Pro, stb.)
 • SMTP szerver és levélküldés: Biztosítjuk az SMTP szerver szolgáltatást, amely lehetővé teszi a professzionális és megbízható e-mail küldést weboldalán keresztül.
 • 50 GB prémium sebességű webtárhely
 • Menedzselt  WordPress  Normál: 19.900 Ft+ áfa / hó
 • Menedzselt  WordPress  Prémium: 24.900 Ft+ áfa / hó
weboldal karbantartás
Weboldal karbantartás

„Mi is a jövőt képviseljük, ezért az IT rendszerünk színvonalát is, ehhez akartuk igazítani.”

„Azért választottuk az IWS rendszer üzemeltetési szolgáltatásait, mert cégünkre szabott megoldást kínáltak. Maximálisan figyelembe vették az igényeinket és azt is kaptuk, amiben megegyeztünk. Maximálisan elégedettek vagyunk az ügyfél-központú hozzáállásukkal és szakmaiságukkal. Bátran ajánljuk mindenkinek!!”

Varga Péter, Pharmax Kft.

„A közös a csoportmunka nagyban növelte a cégem hatékonyságát, nem bántam meg az átállást.”

Száler Gábor, YesBTL Hungary Kft.

Weboldal karbantartás, üzemeltetés:
A MI SZAKTERÜLETÜNK.