Számtalan előnnyel jár egy cég számára a Microsoft 365 csomag használata. A levelezés jóval biztonságosabb lesz, a csoportmunka előtt pedig egészen új dimenziók nyílnak meg. Ez a bejegyzés segít áttekinteni a legfontosabb előnyöket.

 

Ne hagyd, hogy a céged megrekedjen egy szinten az informatikai rendszere elmaradottsága miatt!

Számos cég azért reked meg egy szinten, és nem tud egyről a kettőre jutni, mert az informatikai háttér nem teszi lehetővé a hatékony működést. Komoly akadályt jelenthet, ha a folyamatok nincsenek optimalizálva, ha technikai gondok lassítják a munkavégzést.

Vannak intő jelei annak, ha egy cégre már ráfér egy alaposabb informatikai fejlesztés. Ezeket a jeleket egy korábbi bejegyzésünkben szedtük össze: ide kattintva láthatod azt az írásunkat.

Éppen ezért komoly versenyelőnyt is jelenthet egy gördülékenyen működő levelezési rendszer, vagy például korlátlanul rendelkezésre álló tárhely. Ha a te céged az, amelyiknek tökéletesen működik az informatikája (is), az annyival eredményesebb és zökkenőmentesebb munkavégzést tesz lehetővé, aminek hála pillanatok alatt elhúzhatsz a versenytársak mellett.

 

A Microsoft 365 csomag

A Microsoft 365 csomag pontosan azzal az előnnyel jár, hogy többé nem lesz gond azokkal az informatikai, technikai dolgokkal, amelyek eddig lassították a munkát. 

Egészen egyszerű, valóban mindennapos példákra kell gondolni. Sok esetben problémás, ha nem tudják egyszerre többen szerkeszteni ugyanazt a dokumentumot. Muszáj egyeztetni ezzel kapcsolatban, várni a másikra, ami rengeteg értékes időt és energiát felemészt. A Microsoft 365 csomagnak hála időben egyszerre szerkeszthetőek a dokumentumok, így ez az idő és energia immár hasznos dolgokra fordítható.

Vagy említhetnénk a naptár funckiót és a jogosultságkezelést is. Ha nem kell naponta 10-15-20 olyan e-mailt írni vagy olyan egyeztetést kezdeményezni, ami mindössze arról szól, hogy ki, mihez férhet hozzá vagy hogy kinek milyen időpont alkalmas egy brainstormingra vagy egy szakmai egyeztetésre, az 10-15-20 e-mail megírásának, illetve egyeztetés lebonyolításának idejét spórolja meg a munkatársak számára: Céges levelezés

 

 

Levelezés

Bármilyen furcsa is, de nem magától értetődő, hogy a céges levelezés teljesen jól és kifogástalanul működik. 

Van olyan munkatársad, akinek mindig a spam mappába kerül a levele? Vannak olyan vásárlók vagy ügyfelek, akik rendre azt hiszik, hogy csalóval van dolguk, amikor tőletek kapnak levelet? Van, hogy egy korábbi levél fontos tartalma soha többé nem kerül elő, mert automatikus mentés hiányában örökre törlődött?

Ha bármelyik kérdésre igen a válasz, akkor a rossz hír az, hogy már rég Microsoft 365 csomagra kellett volna váltani – a jó hír pedig az, hogy ezt most is megteheted, és élvezheted ennek minden előnyét. (Csak vedd fel velünk a kapcsolatot (katt!), és segítünk!)

 

Bárhonnan és bármikor elérhető levelezés

Céges levelezés szolgáltatásunk keretein belül telepítjük céged számára a Microsoft 365 csomagot. Ennek köszönhetően többek között biztosítva lesz a munkatársak számára a bárhonnan és bármikor elérhető, jól működő levelezés. 

A Microsoft megbízható szerverei állandó rendelkezésre állást garantálnak az üzleti e-mail szolgáltatáshoz, így szinte lehetetlen, hogy leálljon a céges levelezőrendszer. Az automatikus mentés biztonságosan megőrzi az összes fontos levelet, többé nem tűnhet el egyetlen fontos levélváltás sem.

 

Cégre szabott, üzleti e-mail címek

Emellett a cég arculatának megfelelő, üzleti e-mail címeket állítunk be, ami elképesztő mértékben képes növelni a reputációt, a megbízhatóság és a hitelességet. Elég csak arra gondolni, hogy magánemberként is nagyobb bizalommal nyitsz meg egy olyan, cégtől érkező e-mailt, melynek feladója pelda.geza@peldakft.hu, és nem pedig peldageza1982@citromail.hu

 

Spamvédelem 

A spamvédelem pedig kiszűri a kéretlen, kétes célú leveleket, hogy azok ne terheljék a Beérkező levelek mappát, és ne okozzanak gondot megbízhatatlan tartalmaikkal. A vállalati biztonság érdekében elengedhetetlen a vírusellenőrző programok megléte mellett a spamek szűrése is.

 

Csoportmunka

Levelezés és csoportmunka szolgáltatásunk másik fontos eleme a profi vállalati levelezés biztosítása mellett, hogy lehetővé teszi a csoportmunkát – ahogy azt a  neve is mutatja.

Arra, hogy ez mit takar pontosan, és hogy milyen egyértelmű előnyei vannak, jól felhívják a figyelmet azok a problémák és hatékony működést akadályozó tényezők, amelyekre megoldást nyújt.

Talán az egyik legbosszantóbb, a hatékony munkavégzést gátló helyzet, amikor mindenki hozzáfér egy dokumentumhoz, csak az nem, akinek kellene. De hasonlóan kellemetlen és hátráltató tud lenni az is, ha megfelelően és korlátlanul rendelkezésre álló tárhely hiányában eltűnnek vagy kényszerű törlésre kerülnek dokumentumok – amelyekről aztán kiderül, hogy mégis szükség lett volna még rájuk.

 

Korlátlan felhős tárhely 

A OneDrive felhős tárhely korlátlanul rendelkezésre áll dokumentumok, fájlok tárolására. Mindent egy helyen, biztonságosan, jól szervezett mapparendszerben tárolhat a céged, így minden munkatárs pontosan tudja, hogy mit, hol kell keresnie.

Ez látványosan meg tudja könnyíteni a munkát. Nem megy el idő azzal, hogy keresni kell a szükséges dokumentumokat, hogy utána kell járni, hova kell menteni az újonnan létrehozott dokumentumokat, vagy épp azzal, hogy mindig el kell küldeni a legfrissebb verziót a megfelelő embereknek.

 

Egyidejű dokumentumkezelés és hozzáférési jogosultságok kezelése

A felhős tárhelynek köszönhetően minden munkatárs bármikor, azonnal elérheti a dokumentumokat. Valós idejű, közös szerkesztéssel egyszerre többen is szerkeszthetik ugyanazt a táblázatot, dokumentumot vagy űrlapot, nem kell egymásra várni.

Továbbá a hozzáférési jogosultságokat is könnyen és kényelmesen lehet kezelni. A jogosultságkezelés egyszerűvé teszi a fájlmegosztást, mindennél praktikusabb így hozzáférést biztosítani a munkatársaknak a munkájuk végzéséhez szükséges dokumentumokhoz.

De a jogosultságok kezelése kiemelkedően fontos az olyan hibák elkerülése végett is, amikor mondjuk valaki véletlenül olyan dokumentumot szerkeszt, amit nem kellett volna (például mert egy sablonról volt szó).

 

Egyértelmű, kézzelfogható előnyökkel jár a Microsoft 365 csomag egy cég számára. Megkönnyíti a levelezést és a csoportmunkát – és ez csak a jéghegy csúcsa, számtalan más hasznos funkcióval is hozzájárul a hatékony munkavégzéshez. 

Vedd fel velünk a kapcsolatot ide kattintva, és munkaidőben 4 órán belül jelentkezünk, hogy egyeztessünk a továbbiakról!

Ön a cégét vezeti. Mi az IT-t üzemeltetjük.